Spar Markiser
 
Terrassemarkiser   Vinduesmarkiser   TILBUD   Prisliste   Brochure
 

 
Noget af det første man bliver begejstret for, er det harmoniske design på vore kassettemarkiser RIVA og COMO. De falder fint ind i facaden, terrassen eller altanen. med deres klare linjeføring passer de til enhver arkitektur.

Beskyttelse af dug og teknik
Kassettehuset på RIVA og COMO lukker præcist og beskytter markisedugen og hele knækarmsystemet i indkørt tilstand. Det er Deres garanti for, at markisen ikke bliver ødelagt i dårligt vejr, og at De kan have glæde af RIVA og COMO i mange somre.

Begge markiser fremstilles af førsteklasses, ekstruderet aluminium. Sidekappernes enkle design er et eksempel på de højre krav i mindste detalje. Kraftigt belastede aluminiumsdele er gjort ekstremt brudsikre takket være en special hærdningsproces. Knækarmsystemet med en ekstra kraftig flyverkæde sørger for en stram markisedug.

RIVA - kompakt, praktisk og ganske enkelt pæn
 
Riva kassettemarkise
 
Den kompakte konstruktion er tiltalende. Kassettehøjden er kun 12 cm og alligevel indeholder den udsædvanlig meget. RIVA er enkel at montere. Alt efter ønske kan den uden problemer fastgøres til væggen, loftet eller tagspærret. Enestående for RIVA kassettemarkise er indstillingen af hældningsvinklen, der kan reguleres helt ned til 90°. Den ideelle løsning til altaner, små terrasser eller hvis man blot ønsker at skærme af for nysgerrige blikke.

COMO - perfekt, også når det gælder størrelse
 
Como kassettemarkise
 
Som enkeltmarkise fås COMO op til 6,5 m bredde og 4 m udfald. Er der behov for mere skygge? Ikke noget problem. Med Leiner knækkeled kan COMO kassettemarkiser sættes sammen til en bredde på op til 19,5 m. COMO kan klare selv kraftige belastninger. Både specialhærdede aluminiumsdele, Leiner vippeled og den integrerede opvipningsbremse står for sikkerhed samt mange års præcis funktion. Trods disse imponerende egenskaber er kassettehøjden på COMO kun 17 cm.
 

Forårsrabat

Se prislisten

Bestil brochure

Se eksempler på nogle af de
markiser vi har monteret i
galleriet

SUPER TILBUD
Model RIVA.
Frit valg af stof.
Justerbar højde. Stel i kraftig aluminium, knækarme med kæder. Absolut topkvalitet. 5 års garanti.

Bredde: 400 cm, udfald: 300 cm kun kr. 13.900,00
Prisen er incl. moms.

Solsikke
RIVA - fordelene kort fortalt

Kompakt konstruktion
Ekstremt lav kassettehøjde 12 cm

Hældningsgrad op til 90 grader

Specialhærdede aluminiumsdele

Maks. 5 m bredde
Maks. 3 m udfald

COMO - fordelene kort fortalt

Kompakt konstruktion
Kassettehøjde 17 cm

Præcis funktion med Leiner vippeled

Specialhærdede aluminiumsdele

Maks. 6,5 m bredde
Maks. 4 m udfald
Kan sammenkobles

Leiner logo
 
SparMarkiser, Frederiksborgvej 25, 3600 Frederikssund, tlf. 2074 9482
e-mail: post@sparmarkiser.dk